Deelnemen Kunstmarkt

Kunst in een prachtige omgeving met veel publiek

Kunstmarkt Tuindorp ’t Lansink is een fantastisch openlucht evenement waar veel mensen plezier aan beleven. De markt wordt gehouden rond de Tuindorpvijver. Rondje Kunst kijken is dan ook zeker de moeite waard, het hoeft niet alleen bij kijken te blijven want alles is te koop. Naast de vele kunstwerken zijn er ook optredens en straattheater. Op het grote gezellige terras kun je even pauzeren en genieten van een hapje en drankje, verzorgd door lokale ondernemers.

De kunstmarkt:

  • Bijna 100.000 bezoekers
  • Een gevarieerd kunstaanbod
  • Kwaliteitsbewaking door organisatie
  • Horeca en toiletvoorziening
Meld u aan als deelnemer

Bekijk hier de praktische informatie.

“Een absolute aanrader, met leuke en verrassende standhouders.”

Heel leuke kunstmarkt op een geweldige locatie. Een absolute aanrader, met leuke en verrassende standhouders. Tot ziens daar in Hengelo ov op 19 juni. Wij zeggen “Verroest da’s leuk ”   |   A.J. de Man

Praktische informatie voor deelnemers

  1. Voorwaarden: Deelname is enkel mogelijk met eigen werk. Iedere kunstenaar dient persoonlijk uitgenodigd te zijn, we accepteren geen gedeelde kramen. Handelaars worden niet toegelaten tot de kunstmarkt. Deelname is volledig op eigen risico. Het aantal plaatsen is beperkt, op is op.

  2. Beoordeling: De kunstcommissie beoordeelt uw kunst en bepaalt of u een mooie bijdrage bent voor onze markt, ook in vergelijking met andere deelnemers.

  3. Kraam: U krijgt de beschikking over een marktkraam van 4 meter. Heeft u meer ruimte nodig dan is het mogelijk 2 kramen te huren. U betaalt per kraam. Een goed ingerichte kraam is een ondersteuning voor uw werk.

  4. Ruimte naast kraam: De meeste plekken op onze kunstmarkt hebben ook ruimte naast en achter de kraam. Heeft u grote kunstvoorwerpen, zet dat dan in de opmerkingen, dan houden we daar rekening mee.

  5. Kosten: Prijs voor deelname bedraagt € 60 per kraam.

  6. Impressies: Kijk op youtubefacebook of onze fotoalbums (20222019,2018,2017,2016,2015,2014) voor een impressie van wat je kunt verwachten op onze kunstmarkt. 

 

Parkeer en route voor deelnemers

ROUTE De aanrijdroute is vanaf de Woolderbeekweg in Hengelo. U kunt uw route het best plannen naar Woolderbeekweg 1. Zo voorkomt u dat u aan de verkeerde kant terechtkomt en door kleine straten om moet rijden naar de juiste plek. De zijstraten van de Vijverlaan zijn afgezet en niet toegankelijk.

AANMELDEN U kunt zich vanaf 8:00 uur melden bij de informatiekraam aan de Woolderbeekweg. Hier zal u te horen krijgen welke kraam voor u is opgesteld en waar de kraam staat. We hebben geprobeerd rekening te houden met specifieke voorkeuren qua plaats/voorziening.

KRAAM De kraam is vier meter breed en zal kaal opgeleverd worden. De kraam is voorzien van een wit dak. Aankleding van de kraam dient u zelf voor te zorgen. Indien u materialen nodig heeft om kunstwerken vast te maken of te kunnen opstellen, dient u hier zelf voor te zorgen. Houd er rekening mee dat het kan waaien rondom de vijver. Bevestig of plaats de kunstwerken op een veilige manier op uw kraam. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken.

AUTO’S Uw auto mag niet achter of naast de kraam blijven staan. Wij verzoeken alle kunstenaars vriendelijk de auto’s op te stellen in de naastgelegen straten. Vanaf 12:00 uur dient de gehele Vijverlaan autovrij te zijn. De organisatie zal rondlopen om u de weg te wijzen naar een parkeerplek en controleren of de auto bij de kraam weg is.